Oroszország Ukrajna

Oroszország a jövő héten készül tengeri hadgyakorlatokra a térségben ami tovább növeli a feszültséget. Hogy Oroszország konstruktív módon álljon a párbeszédhez.


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna

Oroszország hadgyakorlatokat indított Ukrajna közelében több ezer katonával és több tucat harci repülőgéppel.

. A Kreml azzal vádolta Washingtont hogy fokozza a feszültséget amikor amerikai katonai kontingens Európába telepítését készíti elő attól tartva hogy Moszkva megtámadja a szomszédját. Rendkívül veszélyeket rejt magában az ukrán válság Oroszország ugyanis bármelyik pillanatban támadást indíthat Ukrajna ellen - jelentette ki kedden a Fehér Ház szóvivője. Putyin elnök idézte elő ezt a válságot azzal hogy százezer orosz katonát vont össze Ukrajna.

Jen Psaki ismételten Vlagyimir Putyin orosz elnököt hibáztatta a helyzet elmérgesedése miatt. Nagyon fontos számunkra hogy a tárgyalások sikerrel járjanak abban hogy Oroszország hozzáállásán változtassanak. 2 days agoUkrajna azzal vádolja Oroszországot hogy blokkolja a tengeri kijáratait.

Ukrajna nem tervez támadó hadműveleteket csak a védelmi kapacitásainkat erősítjük - tette hozzá az ukrán külügyminiszter Dmitro Kuleba. Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter szerint az Azovi-tengert teljesen a.


Pin By Ferenczi Virag On hetalia Hetalia Hetalia Funny Hetalia Russia


Historical Figures Historical People


Pin Na Doske Oroszorszag Es Ukrajna


Gnezdovo Novgorod Russland Vikings Volkhov Visigoth


Pin On Jarmuvek


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna


Pin On Hungary


Google Europe Honeymoon Europe Map Poland Germany

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel